Стюардеса на Emirates Airline на име Дани демонстрира специалната пижама,

...
Стюардеса на Emirates Airline на име Дани демонстрира специалната пижама,
Коментари Харесай

Стюардеса показа специалните пижами, които екипажът е принуден да носи ВИДЕО

Стюардеса на Emirates Airline на име Дани показва специфичната пижама, която екипажът е заставен да носи по време на полети на дълги дистанции. В едно от своите видеа в TikTok тя също обясни защо стюардесите не носят комфортни облекла.

Много хора в никакъв случай не са виждали стюардеси по пижами. Авиокомпании като Emirates станаха неотложно разпознаваеми с помощта на безупречните си униформи и строгия дрескод. Червена шапка, бял шал, малиново червило и високи токчета се виждат на километър и придават разкош на стюардесите на тази компания.

Една от служителките на Emirates сподели пижамата и също по този начин разкри ужасната причина, заради която членовете на екипажа са принудени да я носят. Състои се от алена горна част с надпис " Crew " на гърба и памучни панталони на райета.
Replying to @Milly Jean Sharrock Emirates crew pjs explained ✈️

„ При полети на дълги дистанции членовете на екипажа се преобличат в пижамите си и отиват да почиват. Ако възникне изключителна обстановка по време на отмора и те нямат време да се преоблекат в нормалната си униформа, те отново могат елементарно да бъдат разпознати измежду пасажерите ", сподели тя.

Стотици фенове споделиха мислите си в мненията, а мнозина нарекоха политиката на компанията рационална.

„ Сладки, практични и нужни “, „ Всъщност доста умни “, „ Наистина ги обичам. Бях член на екипажа на British Airways и ми се искаше да имаме пижами за екипажа “, пишат те.

Дани натрупа над 509 000 почитатели, с цел да покаже какво е да работиш като стюардеса. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР