Стюардеса на American Airlines беше арестувана в четвъртък, след като

...
Стюардеса на American Airlines беше арестувана в четвъртък, след като
Коментари Харесай

Стюардеса на American Airlines арестувана за предполагаемо заснемане на момичета на 7-годишна възраст в тоалетните на самолет

Стюардеса на American Airlines беше задържана в четвъртък, откакто се твърди, че е записал голям брой млади девойки със скрита камера, до момента в който са употребявали тоалетните на борда на полетите, на които е работил.

36-годишният Естес Картър Томпсън III беше заловен с полична ръка през септември от 14-годишно момиче, което се опита да снима скрито в тоалетна на аероплан – което сложи началото на федерално следствие, което разкри видеоклипове на четири предходни жертви.

Твърди се, че Томпсън е имал записи на четири малолетни пътнички - на възраст от 7 години - употребяващи банята на борда на самолета, на който той е работил преди този момент, оповестиха в четвъртък от прокуратурата на Съединени американски щати за окръг Масачузетс.

Стюардесата работеше на борда на полет на American Airlines от Шарлот, Северна Каролина до Бостън, Масачузетс на 2 септември, когато се опита да снима 14-годишно момиче в тоалетната, настояват прокурорите.

По средата на полета тийнейджърката стана, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР