Струмска слава (Радомир) привлече атакуващия полузащитник Йордан Тодоров, съобщиха от

...
Струмска слава (Радомир) привлече атакуващия полузащитник Йордан Тодоров, съобщиха от
Коментари Харесай

Струмска слава взе халф

Струмска популярност (Радомир) притегли атакуващия полузащитник Йордан Тодоров, оповестиха от клуба. За последно той носи екипа на Сливнишки воин през есента на 2023 година, с който бе част от Югозападната Трета лига.

" Йордан Тодоров е роден на 13 юли 1999 година и е младеж на ДИТ и Септември (София), с който изиграва и първите си професионални мачове в Първа лига през есента на 2017 година. През 2018 година е преотстъпен на Локомотив (София), където остава до 2019 година. Следва престой в Рилски състезател (Самоков) – сезон 2019/2020, а през лятото на 2020 година минава в Хебър (Пазарджик).

През лятото на 2021 година полузащитникът облича екипа на Беласица (Петрич), с който печели Югозападната Трета лига в края на сезона. През лятото на 2022 година заиграва в Сливнишки воин.

Струмска популярност (Радомир) започва зимна подготовка на 8 януари (понеделник) в 14:00 часа в Радомир. Добре пристигнал, Данчо! Пожелаваме ти здраве, шанс и доста победи с екипа на Струмска популярност ", написаха от клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР