Стругарят от Варна Атанас Кателиев е Гласът на България“, видя

...
Стругарят от Варна Атанас Кателиев е Гласът на България“, видя
Коментари Харесай

Стругар гушна 50-те бона от „Гласът на България“

Стругарят от Варна Атанас Кателиев е „ Гласът на България “ , видя HotArena .

Фънки боецът от тим Графа надделя момчето с рискови низини в тембъра от тим Камелия Тино Хаджиев . Във финалната фаза на двучасовия лайв Наско и българският Ник Кейв заложиха на песни по желание на феновете. Любимецът на Графа изля душата си в Impossible на Джеймс Артър, след което се просълзи и изгуби всякаква дарба да убеждава хората пред дребния екран за какво би трябвало да го бомбардират с sms-и по пътя към заветния чек от 50 000 лева. 

С присъщия си тъмен съблазън и рокендрол вайб Тино извърши първата си стопроцентова балада в шоуто – Can’t Help Falling in Love на Елвис Пресли.

Епичният край на сезон шест сблъска вокалните остриета от тимовете на Лечев, Михаела, Графа и Камелия в четири солови осъществявания и четири дуета с треньорите си. 

Зрителите взеха решение на крачка от огромната премия от 50 000 лева да си тръгнат соул дивата от Дубай Ива Георгиева и тийнейджърката с хипнотизиращи сини очи и тембър Надежда Александрова. Ива загуби доверието на феновете, само че получи отличен от носителите на „ Грами “ Clean Bandit , които избраха да запишат с нея версия на паметно свое парче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР