Строител-убиец, който преби до смърт баба, за която строи пристройка,

...
Строител-убиец, който преби до смърт баба, за която строи пристройка,
Коментари Харесай

Строител-убиец, заловен на камерата на звънеца, дебнещ близо до дома, след като бие клиент с чук

Строител-убиец, който преби до гибел баба, за която строи пристройка, беше уловен от камера за видеонаблюдение моменти след смъртоносната офанзива.

Зидарят Питър Норгроув през днешния ден беше наказан на пожизнен затвор след скандал в дома на Шарън Гордън през юли предходната година, видял го да я удари по главата осем пъти и я оставил в дъното на стълбището. Ясен видеозапис от звънеца на Ring демонстрира безчувствения 43-годишен мъж, който бърза към колата си, откакто умъртви притежателя на дома.

Бащата на три деца е забелязан на сутринта на убийството да носи нещо, което наподобява на кутията си за обяд в парцела. След това по-късно е забелязан да се бори с вътрешна врата, която слага извън, с цел да работи, преди повърхностно да завърши за деня към 14:00 часа.

Норгроув се вижда по какъв начин стартира да подрежда инструментите си и необичайно си поставя чифт ръкавици, макар че към този момент е работил повече от четири часа и половина. Малко след 14 часа той е сниман по какъв начин се връща в дома на госпожа Гордън и затваря вратата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР