Стойността на иззетата марихуанаот служители на Областна дирекция на МВР

...
Стойността на иззетата марихуанаот служители на Областна дирекция на МВР
Коментари Харесай

Скандални разкрития за родния държавен служител, спипан с 30 пакета дрога

Стойността на конфискуваната марихуанаот чиновници на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загорае почти 300 хиляди лв.. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В чера вавтомобил на чиновник на Агенция " Митници " бяхаоткрити 30 пакета с марихуана. Около 17 часа, на входа на града на липите патрулен автомобил спрял за рутинна инспекция товарен автомобил, марка „ Ситроен Берлинго “, съобщи Блиц.бг.

Колата е била ръководена от П.И. В условия на необходимост е било осъществено претършуване и изземване на автомобила, при което са били открити 15 броя пакети със суха зелена тревиста маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана.Тъй като наркотичните субстанции са били в изключително огромни размери, става дума запрестъпление по член 354а, ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемияте арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. Действията по следствието не престават.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР