Стотици съвети за грижа за косата заливат TikTok ежедневно –

...
Стотици съвети за грижа за косата заливат TikTok ежедневно –
Коментари Харесай

„Аз съм фризьор – вирусната тенденция на TikTok за почистване на косата от прах променя играта“

Стотици препоръки за грижа за косата заливат TikTok всекидневно – само че специалист твърди, че тази характерна наклонност сигурно си заслужава шума.

От процедурите за лице със зехтин до напитките с кърма, въодушевени от Кардашиян, не е загадка, че обществените медии са затрупани с хакове за хубост. И отделянето на обстоятелствата от измислицата става все по-трудно с всеки минал ден.

Но един вирусен трик за „ разпрашаване на косата “ към този момент се счита за безспорен страж, откакто натрупа повече от 24 милиона гледания в платформата. Въпреки че може да приемете, че това включва някакъв тип прахуляк или може би даже премахване на нечистотия, това не може да бъде по-далеч от истината.

Оказва се, че това в действителност е процесът на ампутиране на цъфтящите краища кичур по кичур, който е изпълним освен в салон, само че даже и вкъщи, съгласно тези, които са го опитвали. The Hideaway, основан в Дубай коафьор, е измежду тях, откакто разгласява в TikTok (@Thehideawaydubai), с цел да възхвали тази техника.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР