Стотици граждани на район “Илинден спряха движението по бул. “Сливница

...
Стотици граждани на район “Илинден спряха движението по бул. “Сливница
Коментари Харесай

Бул. „Сливница“ отново под блокада заради Б. Бонев и кмет-гурбетчия

Стотици жители на регион “Илинден ” стопираха придвижването по бул. “Сливница ” в символ на митинг против неходещи т на работа областен кмет от Спаси София Емил Бранчевски. Жителите на региона стачкуват към този момент трета седмица, защото от предходната година Бранчевски е или в отпуск или в болничен. Днес по време на митинга самият кмет заяви, че работел и “хоум-офис ”, само че от Германия. Да го пази от протестиращите до него застана и общинският консултант от Спаси София Борис Бонев. Той обаче също остана сюрпризиран от метода на работа на излъчения от него кмет и съобщи пред протестиращите: “Не знам да е бил хоум-офис и какви са правила за такава работа, само че в случай че е нелегално, той ще си понесе наказването ”!

 

По време на предишния  митинг жители на Илинден обясниха, че имат съществени съмнения по какъв начин Емил Бранчевски работи в Германия и поради това го назовават гурбетчия. Тогава те даже залепиха плакати с лика му с надпис „ Wanted – Издирва се “.

 

И през днешния ден както и предходната седмица събралите се хора потеглиха на шествие от постройката на районната администрация на „ Илинден “ и стигнаха до  входа на Западен парк на бул. „ Сливница “. Последва и обсада на кръстовището на бул. „ Сливница “ и ул. „ Кукуш “.

 

В момента ОИК-София е разпоредила инспекции в Национална агенция за приходите, Национален осигурителен институт и външно министрество дали районният кмет има и различен трудов контракт. А преди седмица по същата причина - съществуване на компания от регион „ Илинден “ бе освободен заместник-кметът Радослав Колев. Според информация в комерсиалния указател той има настоящо сдружение. Колев стана прочут с това, че по време на първия митинг против кмета Бранчевски си разреши да наскърбява протестиращите жители с “ко..ленца нагли ”.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР