Стопкадри Нова ТвСъсед на прегазената на столичния булевард Сливница“ Ани

...
Стопкадри Нова ТвСъсед на прегазената на столичния булевард Сливница“ Ани
Коментари Харесай

Съсед на загиналата Ани: Сблъсъците на ламарини и шума от катастрофи до нас са ежедневие

Стопкадри Нова Тв

Съсед на прегазената на столичния бул. „ Сливница “ Ани и още двама протестиращи от последните дни разясниха зачестилите трагични произшествия на пътя.

„ Съсед съм на Ани, пребивавам тъкмо над булеварда и над светофарите на това кръстовище, и всекидневно надниквайки за минутка или две към булеварда към съответното кръстовище, ставам очевидец на какви ли не нарушавания. Сблъсъците на ламарини и шума от произшествия са всекидневие. Аз различавам този звук към този момент доста добре, в онази нощ, когато починаха Ани и Явор, още веднъж чух сходен звук, само че не беше на ламарина “, сподели по Нова Тв Георги Тодоров.



„ За страдание злополуките са безусловно всекидневие при нас. Вчера за една минута сутринта погледнах от прозореца си, човек в насрещното от дребната квартална уличка в претрупан трафик, зави надясно по булеварда на алено. Вечерта към 0:30 до 1:00 още веднъж погледнах дали въпреки всичко работи светофара към този момент нощно време. Работи, виждам един пешеходец на зелен сигнал за пешеходците, стои и чака, и си задавам въпроса за какво. След няколко секунди профуча една кола на алено, напълно инцидентно, повярвайте ми, за минута-две, до момента в който виждам. Слава богу, индивидът го е видял “, добави Тодоров.



„ Какво да се направи? За мен би трябвало да има фрапантни незабавни драконовски ограничения на всички равнища, на общинско, национално равнище, със законодателни промени. Нужни са изключителни, само че сурови санкции. Тези санкции, които чухме доскоро в Западна Европа, за България би трябвало да са двойно по-строги,  защото тези образци, които дадохме, те работят сега в едни общества, където хората имат доста по-висока просвета на държание на пътя. За да се дисциплинираме и ние, би трябвало да има жестоки санкции и праволинеен надзор, безкомпромисни и високи наказания “, сподели още Георги Тодоров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР