Стопкадри Нова ТвДиетолог, историк и архитект коментираха проекта за коалиционно

...
Стопкадри Нова ТвДиетолог, историк и архитект коментираха проекта за коалиционно
Коментари Харесай

Историк обяви кога и как ще завършат преговорите за кабинет

Стопкадри Нова Тв

Диетолог, историк и проектант разясниха плана за съдружно съглашение, което ГЕРБ ще показа на „ Продължаваме промяната “ за финален опит за избавяне на кабинета.

Преговорите от страна на ГЕРБ ще води екип от четири дами – Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назяран.

По този мотив Енди Касабие подсети в „ Пресечна точка “, че обединяването може да прави мощ и смяна, и в случай че двете партии се обединят, доста повече неща ще реализиран.

Доц. Тодор Чобанов също е уверен, че съгласие ще има, защото България е изправена пред приемане на еврото и влизане в Шенген, и се постанова да има такава коалиция, която да ръководи транспарантно и това съгласно него  се неизбежни неща.

Историкът предвижда, че договарянията за опазване на кабинета ще завършат сполучливо до две седмици.



Сходно с неговото мнение бе и това на Петър Диков. Той счита, че никой не желае да върви на избори и дефинира като умно предлагането на ГЕРБ след девет месеца ротации, да има две ротации от по 15 месеца, които ще извършват целия мандат.

На страната ни не са нужни избори сега, а и самите партии също не са подготвени за избори. Щом първото предложение от съглашението е образованието, даже единствено да е това, това ще бъде задоволителен претекст за реализиране на единодушие, сподели по Нова Тв Диков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР