Стопкадър Нова ТВВлади Въргала, който преди 34 години предече ротацията,

...
Стопкадър Нова ТВВлади Въргала, който преди 34 години предече ротацията,
Коментари Харесай

Преди 34 години Влади Въргала предрече ротацията: Погнусен съм

Стопкадър Нова ТВ

Влади Въргала, който преди 34 години предече ротацията, захапа ръководещите, откакто стана ясно, че ще вървим на предварителни избори.

Аз съм отвратен, България е погнусена, разберете, хората ви ненавиждат. Знаеш ли, тези хора там, имат, споделят, че имат милиарди. Дори и да не са милиарди, сигурно имат доста милиони, стартира Въргала пред Лора Крумова в „ На фокус “.

Веднага по-късно шоуменът продължи диалога по Нова Тв по извънредно забавен метод:

Идвам от благотворителен бал в Русе, където русенци се събраха за Скури. Това е един българин, известно е за него, чувало се е, който е посветил живота си на на това, откакто умря сина му, той беше треньор по плуване, да тренира дребни деца с церебрална парализа, мускулна дистрофия и аутизъм. Бяха четири деца първоначално преди години, в този момент са 150 деца. Той не взима една стотинка Той е незает, той ги тренира, това е тип рехабилитация, която дава невероятни резултати.

Може би съответната работа с него има нещо и неговата неговата идея стана идея на цялостен Русе. Той сподели на цяла България, че желае направи басейн за тези деца. Аз бях на едно съревнование в София, където аз видях един популярен урок. Тези деца не ги беше позор по какъв начин наподобяват. В цяла България има доста школи, само че такива няма доста. Това, което може да мърда от тялото си, то мърдаше, с цел да може да изплува дължината. И децата, които трябваше да се състезават, тимовете един против различен, подкрепяха най-силно последния, тъй като той е най-ощетени най-трудно можеше да се движи.

Много е хубавото и единствено да ти кажа, този басейн коства 4-5 милиона примерно. Тези, поради които ще има избори и няма да има ротация, някои от тях имат и по 5 басейна. Но аз не виждам в тях решението на тези деца, а тези деца, те са спечелили и мога да ти преподават на цяла България по какъв начин би трябвало се бориш.

Искам да им кажа на тия, единствено да знаете, че оправяйки личния си живот и живота на децата си, вие обричате внуците си.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР