Стопкадър Нова нюзДепутат от ИТН попиля новия служебен министър на

...
Стопкадър Нова нюзДепутат от ИТН попиля новия служебен министър на
Коментари Харесай

Митова, ИТН: За да бъде Милошев добър министър на туризма, е достатъчно да не убива костенурки

Стопкадър Нова нюз

Депутат от Има Такъв Народ попиля новия длъжностен министър на туризма.

Не познавам оферти за длъжностен министър на туризма Евтим Милошев, той няма връзка с " Има подобен народ``. Щом Слави Трифонов е решил да се раздели с него, евентуално е имал учредения. За да бъде добър министър на туризма, ще бъде задоволително да не убива костенурки. Това сподели депутатът от " Има подобен народ`` Павела Митова в ефира на предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова нюз.

Тя дефинира като цялостен парадокс това, че за следващ път министри се оплакват от напън от Петков. " Първо Йоловски се оплакваше, след това Калин Стоянов. Надявам се изборите да са относително почтени. Служебните държавни управления би трябвало да са не уравновесени политически, а неутрални, само че това е невероятно след измененията в Конституцията. Самият Главчев е определен с цялостно болшинство от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Те би трябвало да носят отговорност за дейностите на служебните министри ", счита тя. 

По думите ѝ другата седмица ще излезе отчета на комисията за " Боташ``. " Там също има въздействие на ``Булгартрансгаз``. Ще бъде забавно какво е присъединяване на оферти за длъжностен министър Владимир Малинов като шеф на сдружението. Не виждам да е имало проблеми под негово управление. Аз персонално имам терзание за оскърбен народен интерес при подписване на контракта с турската компания. Докладът ще бъде показан на прокуратурата ", разяснява Митова. И добави, че на предварителния избор ПП-ДБ ще получат " пестник " от гласоподавателите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР