Стопкадър бТВТелевизионната изява на бивш премиер нажежи градусите в студиото,

...
Стопкадър бТВТелевизионната изява на бивш премиер нажежи градусите в студиото,
Коментари Харесай

Акад. Денков нахлу при Ризова и направи Пеевски на пух и прах

Стопкадър бТВ

Телевизионната изява на някогашен министър председател нажежи градусите в студиото, откакто акад. Николай Денков бе предизвикан още с първия въпрос на водещата към него.

Господин Денков, за какво ви трябваше в предпоследния работен ден да сваляте Росен Желязков, попита Цветанкта Ризова и това предизвика Денков да й зададе контравъпрос: Защо трябваше да бъде заменен два дни преди края на Народното събрание ръководителя на Здравноосигурителната каса?

Ризова отговори, че има отговор на този въпрос, само че бе прекратена от Денков.

Защо трябваше да го сменим в нарушаване на Конституцията, за какво би трябвало да повторим това, което стана със Сметната палата, би трябвало още веднъж да визираме конституционния съд, който да каже, че това е погрешно решение на Народното събрание. Това, което позволи Росен Желязков, е жестоко нарушаване на реда, в това число и нарушаване на Конституцията и трябваше дадем някакъв знак, откакто имаше и няколко други, че въпреки всичко ние би трябвало да съблюдаваме разпоредбите в това Народно заседание, съобщи в „ Лице в лице “ Денков.

Усещането, че може да вършим каквото си желаеме, т.е. това, което през последните две-три седмици почна да се вижда, трябваше по някакъв метод да бъде пресечено, тъй като по-късно Народно заседание ще пристигна последващо, добави той по бТВ.

Ризова обаче реагира стремително: Вие ще го пресечете в този момент за един ден, по този начин да се каже, само че Пеевски ще ви каже, че това е коалиция пудел, която разкешва и заплаща доста за ей такива?

Пеевки може да приказва доста неща. Истината е, че той е индивидът, който стои на първия ред на това Народно заседание, който е потвърдено подкупен по американското и по британското законодателство. Така че преди да ни споделя, че това е някаква коалиция със странни имена, дано да изясни за какво е в листата „ Магнитски “ и за какво не може да лети от България в чужбина, отвърна по бТВ Денков.

Това са въпроси, на които той в никакъв случай не е дал отговор. И в действителност тъкмо, с цел да скрие потребността да даде отговор на тези въпроси, той се пробва да сътвори някаква друга паралелна действителност, в която се пробва да вкара феновете, продължи по адрес на мощния човек в Движение за права и свободи Николай Денков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР