Столичната пътна полиция не е съгласувала новия проект за промени

...
Столичната пътна полиция не е съгласувала новия проект за промени
Коментари Харесай

Столичната пътна полиция с коментар за новата организация на движението в центъра

С толичната пътна полиция не е съгласувала новия план за промени в придвижването в центъра на града , сподели шефът на отдел „ Пътна полиция “ към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) комисар Николай Крушарски пред публицисти. 

Той уточни, че представител на институцията е взел участие на съвещание в Столична община единствено през април, само че не и през май, когато е имало следващо разискване на плана. 

Ако Общината внесе в „ Пътна полиция “ искане за мнение, то едвам тогава институцията ще се произнесе по линия на сигурността на придвижването, сподели още Николай Крушарски. 

Крушарски посочи, че мненията на Пътна полиция са постоянно писмени. Те касаят както краткотрайна, по този начин и непрекъсната смяна на придвижването.

Началникът на Столичната пътна полиция посочи още, че и сега може да се минава през секторите с променено придвижване, а в случай че настъпи инцидент-отговорност носи този, който е отговорен за настъпването му.

По-рано през днешния ден кметът на София Васил Терзиев сподели, че има разнообразни интерпретации по какъв начин би трябвало да се съгласува новата организация на придвижване и всичко следва да бъде разказано, с цел да се знае какъв да бъде редът. 

По мотив на почналите абитуриентски балове Крушарски сподели, че в София е в ход профилирана интервенция. За сигурността на всички ще бъдат ангажирани оптимален брой екипи.

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР