Столична община (СО) въвежда временна организация на движението на моторни

...
Столична община (СО) въвежда временна организация на движението на моторни
Коментари Харесай

Столична община въвежда временна организация на движението на 6 май

Столична община (СО) вкарва краткотрайна организация на придвижването на моторни транспортни средства по отношение на честванията за 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската войска, оповестиха от пресцентъра на Следствен отдел към окръжна прокуратура. 

 

Забраняват се престоят и паркирането за времето от 03:00 часа сутринта до привършване на мероприятието на 6 май в региона на площад " Николай Гяуров ", при паркингите на северната част на площад " Св. Александър Невски ", в региона на югоизточната част на площад " Св. Александър Невски ", в региона на ул. " Оборище " сред бул. " Васил Левски " и пл. " Св. Александър Невски ".

 

За интервала от 7:00 часа до привършване на мероприятието на 6 май се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по ул. „ Оборище “, в сектора сред бул. " Васил Левски " и ул. " 11-ти август ", по ул. " 15-ти ноември ", по ул. " 11-ти август " в сектора сред ул. " Московска " и пл. " Св. Александър Невски ". 

 

За времето от 8:00 часа до привършване на мероприятието на 6 май се не разрешава престоят и паркирането на рейсовете, пренасящи участниците в мероприятието на бул. " Цар Освободител " пред Археологическия музей. От 11:30 до 12:30 часа в празничния ден се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по ул. " Леге " в сектора сред бул. " Цар Освободител " и ул. " Съборна ".

 

В София тази година няма да има боен церемониал на 6 май. Ще се състои единствено гала пред Паметника на незнайния боец. Въпреки това над столицата ще прелетят самолети по време церемонията, с цел да бъде показано, че българската авиация продължава да носи със лични национални сили защитата по въздушното пространство на страната ни.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР