Статията може да съдържа спойлери за финала на трети сезон

...
Статията може да съдържа спойлери за финала на трети сезон
Коментари Харесай

Гаф на bTV издаде финала на Ергенът

Статията може да съдържа спойлери за финала на трети сезон на " Ергенът "

Дългоочакваната и доста рекламирана развръзка на третия сезон на " Ергенът " се случи още преди финалния епизод на предаването да бъде излъчен. Това се случи след гаф на bTV, които разгласиха в платформата си bTV Plus изявление с една от отпадналите участнички, в която тя споделя разочарованието си от случилото се във финалния епизод.

Във видеото Магдалена, която е една от двете финалистки във формата, беседва с водещия Наум Шопов. От диалога им излиза наяве, че тя е разочарована от случилото се на последната " гала на розата ", на която ергенът Алек би трябвало да избере една от двете дами за своя половинка.

" Със сигурност е нещо, което не съм очаквала. По никакъв метод няма да укорявам Алек за неговото решение. По никакъв метод не считам да съдя алек, само че в последна сметка не мога да скрия разочарованието си от това, четой просто не се появи ", споделя Магдалена.

" В последна сметка аз проявявах храброст два месеца, бях откровена и изцяло открита с него. Очаквах просто да се появи, щях да приема всяко едно негово решение, щях да го уважа, чаках той да пристигна и да ме огледа в очите ", добавя още тя.

Sorry, BTV, сами си го направихте
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР