Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун изрази задоволството си

...
Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун изрази задоволството си
Коментари Харесай

Майк Браун похвали Везенков след победата над Юта

Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун изрази задоволството си от обстоятелството, че още веднъж може да разчита на Александър Везенков и Трей Лайлс, които се завърнаха след травми при успеха над Юта Джаз със 127:106 в дуел от постоянния сезон на НБА.

“Беше ужасно да разполагаме с Лайлс и Везенков от пейката с техните високи тела. Вкараха някои значими стрелби. Със сигурност височината постоянно оказва помощ, изключително когато имаш такива двама играчи, които се борят и играят физически. Те са привикнали да взимат значими стрелби, привикнали са да стрелят добре от тройката и по тази причина би трябвало да ги пазиш по-сериозно, което пък отваря паркета повече за останалите. В отбрана те се пробват да играят по верния метод, играят доста крепко и беше значимо да имаме дълбочина в състава, изключително с такива опитни играчи ”, сподели Браун на конференцията след мача, предава Спортал.

Така “кралете ” резервираха очаквания за непосредствено класиране в плейофите на НБА, като към този момент заема седмото място с баланс от 43-31 и изостават на две победи от Далас и Ню Орлиънс, които са пети и шести с по 45-29.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР