Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти се пошегува, че

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти се пошегува, че
Коментари Харесай

Анчелоти хвали Валверде и Винисиус след триумфа в Рабат

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти се пошегува, че е признателен, че не би трябвало да се отхвърля от футбола в края на сезона откакто Федерико Валверде осъществя 10-ия си гол за сезона при успеха във финала на Световното клубно състезание над Ал Хилал с 5:3.

Валверде вкара два гола при триумфа в Рабат, Мароко, който бе пети за Реал в надпреварата.

През септември Анчелоти, когато Валверде имаше три гола на сметката си, че ще скъса треньорския си лиценз, в случай че футболистът не доближи границата от 10 попадения през сезона за първи път в кариерата си. Това се случи в събота вечер, а двамата се прегърнаха край страничната линия след втория гол на Федерико Валверде.

" Благодарен съм, тъй като не желая да завършвам кариерата си ", увери на конференцията след мача Карло Анчелоти, който завоюва шампионата за трети път.

" Той мина през сложен интервал. Валверде ни предлага доста качество по десния фланг ", добави експертът.

Бразилецът Винисиус Жуниор завоюва премията за най-хубав състезател на шампионата, а Анчелоти сподели:

" Радваме се за него, тъй като се вижда, че към момента може да напредва. Сега е доста по-ефективен. Бележи и прави разликата във всеки мач. Беше засегнат при загубата ни от Майорка, само че беше подготвен да играе тук. Връщаме се в Мадрид с вярата, че методът, по който се показа тук, ще бъде спомагателна мотивация за него. Ще му дам няколко дни отмора, макар че не демонстрира сигнали на отмалялост. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР