Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Стоилов: Може да стана спортно-технически ръководител в Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред клубната телевизия за своята равносметка от последната година в клуба. Мъри загатна, че в бъдеще се вижда на управителен пост в клуба, тъй като счита, че всеки би трябвало да прави това, в което най-силен.

„ В предходния ми престой обърнахме внимание на доста наши футболисти. Моята фантазия беше от този тим, който беше от Синята приказката, да навлезе напълно в клуба като ръководители, скаути, треньори, помощници и така нататък Този тим, който донесе толкоз наслада на българските фенове, а най-много на левскарите. Това ни беше концепцията с Наско Сираков тогава, точно те да заемат всички типове позиции в клуба, с цел да запазим духа на Левски и истината за Левски “, разяснява старши треньорът на „ сините “.
 
„ Сега има няколко индивида и треньори, за които се опитваме да намерим най-хубавото нещо за тяхното бъдеще, а и най-много за това на Левски. Това е мой и на Наско Сираков ангажимент – да търсим бъдещето за Левски “, сподели още Станимир Стоилов.

На въпрос какви са бъдещите му, проекти и упоритости, Мъри отговори: „ Естествено, моето предпочитание е да не бъда постоянно да бъда треньор. Виждам се в бъдеще нещо като началник в клуба, напълно в спортно-технически началник, от колкото какъвто и да е различен, тъй като считам, че всеки би трябвало да прави това, в което е най-силен. Така че след години сигурно ще се ориентирам към така наречен спортно-техническа служба – състезателен шеф “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР