Старши комисар Иван Русев е временно преназначен за директор на

...
Старши комисар Иван Русев е временно преназначен за директор на
Коментари Харесай

Старши комисар Иван Русев е временно преназначен за директор на Областната дирекция на МВР в Ямбол

Старши комисар Иван Русев е краткотрайно преназначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той беше публично показан пред управителния състав в локалната дирекция от заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи старши комисар Живко Коцев, оповестиха от ямболската полиция.

От там допълниха, че комисар Русев е почнал професионалната си кариера в системата на вътрешното министерство през 1998 година като разузнават „ Икономическа полиция “. В кариерното си развиване е заемал длъжности шпионин, шеф бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ”, заместник-директор, шеф на отдел “Криминална полиция ” при ОДМВР-Сливен.

Българска телеграфна агенция напомня, че през 2019 година Русев беше преназначен на длъжността зам.-директор на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а година по-късно зае длъжността шеф. За показани положителни резултати и проявен професионализъм при осъществяване на съответни задания е награждаван неколкократно от министъра на вътрешните работи и шефа на Главна дирекция „ Национална полиция ”.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР