Старши инспектор Петър Петров - началник на участъка в село

...
Старши инспектор Петър Петров - началник на участъка в село
Коментари Харесай

Старши инспектор Петров стана Полицай на годината

Старши контрольор Петър Петров - шеф на сектора в село Балван бе отличен преди всичко в тазгодишната гала "Полицай на годината 2021 ", проведена от Министерството на вътрешните работи и фондация "Доверие и протекция ", оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

Полицаят, който от 11 години е в системата на Министерство на вътрешните работи, е награден за проявен висок професионализъм, разпоредителност при определяне и задържане на причинител на тежко престъпно закононарушение и за бързата и съответна интервенция при оказване на помощ на жител, потърпевш при тежка злополука.

На 18 февруари тази година във великотърновското село Балван е осъществено грубо ликвидиране на непознат жител с необятен отзив в наши и непознати медии. В резултат на добита и бързо оценена информация от старши контрольор Петър Петров казусът е бил развързан.

44-годишният служител на реда е бил и първият оказал помощ при тежката злополука до село Леденик, на пътя София-Варна, при която на 4 ноември се възпламени цистерна, припомниха от полицията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР