Старши адвокат, който е доминирал“ почти 20 години от живота

...
Старши адвокат, който е доминирал“ почти 20 години от живота
Коментари Харесай

Адвокат отстранен, след като е лъгал клиентка в продължение на 17 години, като й е казал, че е спечелил 360 000 британски лири

Старши юрист, който е „ доминирал “ съвсем 20 години от живота на клиента си, като й е споделил неправилно, че е спечелила 360 000 английски лири, е ударен изключено.

53-годишният експерт по телесни пострадвания Никълъс Колинс, който е работил в Slater & Gordon в Кардиф, е " измамвал " дамата в продължение на 17 години, като й е казвал, че й е обезпечил сумата за вреди. Той „ постави доста старания “, с цел да я накара да повярва, че са се състояли подправени правосъдни съвещания, като е изработил личните си документи, се чу на дисциплинарно чуване.

Адвокатът извърши дългите си неистини по „ комплициран, нескончаем и комплициран “ метод, като й сподели, че е приказвал с юристи и е получил правосъдни разпоредби. Освен това той сподели, че правосъдните реализатори са били инструктирани да предложат премията и заповедта за дълг на трета страна е била обезпечена посредством съдилищата.

Въпреки това, Колинс най-сетне беше хванат, откакто клиентката му показа разочарованието си с локалния народен представител в Девъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР