Станислава Цалова разкри как е спряла да пълнее и поддържа

...
Станислава Цалова разкри как е спряла да пълнее и поддържа
Коментари Харесай

Правиха Невъзможното Да Скрият Истината! Станислава Цалова Не Издържа, Тя Не Търпи! Сама Разкри Истината, Шок! Та Тя Е

Станислава Цалова разкри по какъв начин е спряла да пълнее и поддържа фигурата си

Дълго време тя не беше на екран поради бременността си, а феновете към този момент признават, че им липсва. Всички са удивени от метода, по който тя наподобява, макар ражданията си и се чудеха по какъв начин го реализира.

Станислава Цалова разкри истината неотдавна. Тя призна, че постоянно е имала проблеми с тежестта си, още от малко момиченце. Била едвам на 13 години, когато майка й споделила, че е пълничка и би трябвало да се вземе в ръце, с цел да отслабне.

Тогава бъдещата синоптичка се стреснала и тъй като не желала да я бъзикат в учебно заведение, почнала да спортува. Ходела на аеробика, правила извършения и гледала да се движи колкото може повече време.

След това, изключително като почнала работа, не постоянно й оставало време да отиде във фитнеса. Но пък си построила навика да се храни по малко и здравословно. Ако види, че е почнала да пълнее, внезапно серпантина въглехидратите и всички мазни храни, написа разкрития.ком.

„ Започвам да се храня главно със зеленчуци, морски блага и плодове, и не след дълго всичко си идва на мястото. Кантарът още веднъж демонстрира удовлетворен брой килограми. А и си сътворих навика да взимам куркума с черен пипер преди хранене, което е доста потребно за здравето като цяло “, споделя Станислава Цалова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР