Станалият снощи за 12-и пореден път шампион Лудогорец разпространи декларация,

...
Станалият снощи за 12-и пореден път шампион Лудогорец разпространи декларация,
Коментари Харесай

Лудогорец няма да отговаря на среднощни постове, припомни статистика

Станалият нощес за 12-и следващ път първенец " Лудогорец " популяризира декларация, в която благодари на почитателите си, като не пропуща и ЦСКА-София, с който този път води борба до последно.

" Срещу нас имаше заслужен конкурент в лицето на Саша Илич и момчетата му. Конкуренцията с тях ни даде опция да забележим грешките си, които бързо би трябвало да изправим ", написа в позицията, оповестено на формалния уебсайт на " орлите ".

Нататък обаче в Разград въпреки всичко дават отговор на някои офанзиви, пристигнали от другия лагер в последните дни, а и през целия сезон.

" Мнозина от вас чакат да отговорим на цялото цунами от заявления, опорки, клюки, откровени неистини, среднощни постове в Инстаграм и така нататък и тъй наречените През годините се убедихме, че е изцяло безсмислено. Хвърлянето на тиня по съперниците се е трансформирало в народен спорт и ние ще се опитаме доколкото можем да пазим хигиена ", се споделя в текста.

Под " среднощни постове в Инстаграм " в този момент се засяга колаж с " идеалната единадесеторка " на " Лудогорец " за сезона, оповестен отстрани, за който се счита, че е на притежателя на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

Там личат Борислав Михайлов, други футболни шефове от БФС и Лигата, ръководителят на съдийската комисия Виктор Кашай, елитни наши рефери, спортният шеф на " лудогорци " Георги Караманджуков с черно куфарче...

Декларацията приключва по този начин:

" Иначе статистиката е ясна и безапелационна: Отбори като Локомотив София, Пирин, Левски, ЦСКА 1948 ни взеха повече точки, в сравнение с директният ни конкурент ЦСКА. Цифрите са безапелационни. "
Прецедент - няма да има награждаване в края на сезона. То ще е чак след месец
Завършващият сезон 2022/2023 в родния футбол очевидно ще роди казус. " Лудогорец " оповестява публично, че награждаване с шампионската купа и златните медали няма да има скоро, защото футболистите били към този момент в къса отмора. 

Поради което церемонията е отсрочена за началото на юли - малко преди началото на идващия сезон.

" ПФК Лудогорец уведомява своите почитатели, че награждаването за извоюваната 12-а купа ще се организира при започване на месец юли, защото сега футболистите са в къса почивка, а по-късно следва предварителен лагер. Клубът в допълнение ще разгласи елементи за церемонията по награждаването, която ще се организира на стадион " Хювефарма Арена ".

От почитание към развоя на шампионата в неговия край Лудогорец не беше възнамерявал тържества за спечелването на купата. Организацията за тяхното осъществяване към този момент е в ход и скоро клубът ще разгласи детайлности ", гласи късото известие, което още един път демонстрира, че " Лудогорец " в действителност прави каквото си изиска.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР