Стана ясно, че принцът е заминал за Африка, а съпругата

...
Стана ясно, че принцът е заминал за Африка, а съпругата
Коментари Харесай

Идва ли краят: Меган и Хари официално ще живеят отделно

Стана ясно, че принцът е отпътувал за Африка, а брачната половинка му е останала с децата.

Семейната идилия е разрушена от всекидневието и финансовите разтърсвания - това важи с цялостна мощ за принц Хари и Меган Маркъл. Според източници, близки до двойката, кралската двойка е решила да живее настрана. Изданието Page Six, базирайки се на публични вътрешни източници, заяви, че синът на крал Чарлз III е отпътувал самичък за Африка, където ще взе участие в фотосите за Netflix. А брачната половинка му не е придружила мъжа си - тя е останала в къщата им в Монтесито, която е планувана за продажба.

 Хари и Меган

Скандалите на двойката започнаха незабавно след загубата на 20 млн. $ - голямо имение и заплащане за живот, което принц Хари не може да си разреши. Предполагаше се, че кралският правоприемник ще може да живее от наследството на майка си, само че даже тези пари няма да бъдат задоволителни. Засега обаче той не е в положение да получи цялата сума поради особеностите на законодателството.

 Хари и Меган

Купената на заем къща в Монтесито (ипотека, равняваща се на 14 млн. долара) и големите разноски за защита, таксите за учебни заведения, както и за прехрана на фамилията се трансфораха в препъни камък в връзките на двойката.
Известно е, че принц Хари към този момент се е обадил на татко си и брат си - той е помолил Чарлз III и принц Уилям за поддръжка. Първо ставаше дума за финансите, а по-късно се оказа, че Хари е изискал " позволение да живее в Лондон за известно време ".

 Хари и Меган

Според Page Six татко му и брат му са поискали време за размисъл и до момента в който Хари е в Африка, фамилията им ще реши какво да предприеме.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР