ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — Джони Де Лука имаше три

...
ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — Джони Де Лука имаше три
Коментари Харесай

DeLuca има 3 RBI в дебюта за сезона, след като отпадна със счупена ръка, а Rays победи Mets с 10-8

ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — Джони Де Лука имаше три RBI в дебюта си за сезона, откакто беше отхвърлен от счупена дясна ръка, Амед Росарио имаше три попадения и два RBI, а Тампа Бей Рейс победи Ню Йорк Метс с 10-8 в петък вечерта.

DeLuca кара на две с единична победа над Хосе Куинтана (1-3) по време на трети манш от пет, до момента в който Тампа Бей поведе с 8-3. Той имаше заземяване на RBI в секунда от три ръна, до момента в който Рейс завоюваха едвам за трети път в 11 мача.

Янди Диаз също имаше две RBI, с цел да помогне на мениджъра на Тампа Бей Кевин Кеш да завоюва своята 754-та победа, с цел да изравни Джо Мадън за най-вече в историята на франчайза.

Ранди Арозарена, заседнал в спад през целия сезон, направи 9-3 със соло хоумър от четвърти ининг. AL All-Star 2023 реализира 0,145.

Стартерът на Rays, Аарон Сивале, беше изтеглен с два аута в четири ръна, пети, откакто Франсиско Линдор означи дубъл от два ръна. Десничарят, който позволи седем ръна и шест попадения, се отхвърли от 18 ръна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР