Срив в системата на Български документи за самоличност. От пресцентъра

...
Срив в системата на Български документи за самоличност. От пресцентъра
Коментари Харесай

Срив в информационната система на МВР

Срив в системата на Български документи за идентичност . От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи обаче отхвърлят да има проблем.

В същото време читатели на News.bg сигнализираха, че от сутринта от звеното за документи в 9-то районно управление (на МВР) в София ги връщат точно с обяснението, че от сутринта системата се е сринала. Според чиновниците 9-то районно ръководство казусът е в цялата страна.

На жителите се споделя още и че не се знае дали до края на деня системата ще проработи , а на вратата е поставено и предизвестието, че не се знае по кое време системата или чиновниците ще стартират още веднъж да работят.

Към 11.30 часа от Министерство на вътрешните работи потвърдиха към този момент, че " краткотрайно са недостъпни административните услуги " , предоставяни от отделите " Пътна полиция ", " Граничен надзор ", както и в  " Български документи за идентичност ".

Причината - механически проблем на автоматизираните осведомителни системи . Взети са незабавни ограничения по отстраняването на казуса.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР