Срещу Цървена звезда разградчани си осигуриха сериозна преднина още преди

...
Срещу Цървена звезда разградчани си осигуриха сериозна преднина още преди
Коментари Харесай

Лудогорец помете Цървена звезда и триумфира с Купата

Срещу Цървена звезда разградчани си осигуриха сериозна преднина още преди почивката. Максим Минков бе прецизен в 14-та и 25-та минута. Асистенциите бяха надлежно на Илиян Гатински и Димитър Мрънков. След почивката Димитър Мрънков оформи класиката в 52-та минута, а последния пас даде Алекс Сергеев.

След като подвигнаха купата на спечелилите на церемонията по награждаването, възпитаниците на Росен Маринов получиха и три самостоятелни награди. Пламен Пенев бе отличен като най-хубав вратар, Калоян Божков бе определен за най-хубав полузащитник, а Максим Минков победи като стрелец номер 1 на шампионата.

" Поздравявам момчетата за показания темперамент и нрав на победител и в трите дуела. Благодаря им, че дадоха най-хубавото от себе си за тима и за клуба, чието име ни задължава постоянно да се представяме на най-високо равнище. Победата с 3:0 над отбор като Цървена звезда към този момент покзва, че имаме и класа. Щастливи сме и чакаме с неспокойствие мачовете в Елитната юношеска група до 15 години ", разяснява след триумфа старши трньорът Росен Маринов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР