Средната стойност на поръчка от онлайн ритейлъра eBag надвишава 130

...
Средната стойност на поръчка от онлайн ритейлъра eBag надвишава 130
Коментари Харесай

През първите 3 месеца на 2024 г. 37 000 домакинства пазаруват продукти за вкъщи онлайн

Средната стойност на поръчка от онлайн ритейлъра eBag надвишава 130 лева
Рекордно нарастване на търсенето на услугата онлайн извършване на покупки на хранителни артикули и артикули за дома, регистрират от за първото тримесечие на 2024 година В съпоставяне със същия интервал на миналата година нарастването е с 44%, като онлайн ритейлъра осъществя продажби в размер на 27 милиона лв.. „ Услугата набира от ден на ден известност и утвърждение измежду потребителите, като можем да кажем, че огромна част от клиентите трайно изместват седмичния си пазар онлайн “, разяснява Иван Александров, създател и изпълнителен шеф на eBag. За този интервал 37 000 семейства са поръчвали артикули през платформата с доставка „ до врата “, което е ново достижение за компанията. Средната стойност на поръчката на артикули от онлайн ритейлъра за първото тримесечие на годината надвишава 130 лева

За интервала исторически висок е и индикаторът за потребителска задоволеност (NPS-93), което демонстрира, че българската компания се отличава в осъществяването на упованията на потребителите и доставя повече от удовлетворяващо прекарване при извършване на покупки. Този индикатор отразява и лоялността на клиентите и има забележителен резултат за растежа на eBag на пазара. 

Плановете на компанията са отдадени на нововъведения и непрестанно рационализиране, като от eBag подсигуряват на клиентите си достъп до необятно многообразие от портфолио на артикули - пресни плодове и зеленчуци, съществени артикули в кухнята и всекидневието. В момента сполучливо приключва и интеграцията на интелигентна поточна линия, която разпределя поръчките по отношение на целите на склада и буферира поръчки за по-късни часове, като изпраща на тъкмо избрани места другите елементи от поръчката, с цел да може най-ефективно да бъдат пакетирани. По този метод eBag непрекъснато усилва потенциала на склада си и размера на дневните поръчки, които сполучливо оставя до домовете на клиентите на услугата. В амбициозната годишна стратегия на компанията влизат непрекъснато допълнение и възстановяване на портфолиото от артикули, както и роботизиран пикинг за артикули, с цел да отговори на изменящите се потребности на потребителите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР