Сред желаещите се открояват още професионална домашна прислужница, домакиня, актриса

...
Сред желаещите се открояват още професионална домашна прислужница, домакиня, актриса
Коментари Харесай

 Зъботехник и медицинска сестра напират за Еротичен модел в Хайд клуб


Сред искащите се открояват още професионална домашна прислужница, стопанка, актриса и влогър. Нелина Николова е приключила здравна сестра, и носителка на купата Мис Враца, а  Атанса Николов е студент по зъботехника.

 „ В онлайн кастинга тази година има рекорден брой искащи “ показа пред екип на Телеграф

една от организаторките на конкурса- Гергана Райчевска.  Само за месец над 150 искащи, момчета и девойки са подали кандидатурите си. Критериите са няколко като главния е всички искащи да имат навършени 18 години, несъмнено значимо е да имат театрално държание, да не са притеснителни описаха още уредниците. След онлайн гласоподаване ще бъдат подбрани 10 девойки и момчета, които ще доближат до финала. Те ще вземат участие в предварителна еротична фотосесия. Феновете на голите тела ще могат да гласоподават за своя обичан модел като харесат фотографията.

Финалът на състезанието ще се организира единствено след седмица в  новооткрития Хайд Клуб на Граф Игнатиев.

Участниците ще дефилират в три тура в нищожни дрехи пред очите на аудитория и жури. Във втори тур всички ще би трябвало да показват еротично дефиле, а то ще донесе най – доста точки на спечелилия. Голямата награда  е ваучер на стойност 5000 лева за естетични процедури.

Миналогодишната носителка на тази купа е плеймейтката Дениз Хайрула. Освен нея една от първите носителки на тази купа е Джулиана Гани.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР