Срамувах се че съм жена твърди майката на музиканта Джордж

...
Срамувах се че съм жена твърди майката на музиканта Джордж
Коментари Харесай

Майката на Биитълс с откровение. Какво я смути

" Срамувах се че съм жена " твърди майката на музиканта Джордж Харисън от " Бийтълс ". Повод за нейното признание станали крещящи почитателки на концерт на групата, съобщи ДПА.

Луиз Харисън споделя на тийнейджърката Джанет Грей за сцените, на които е станала очевидец по време на изява на " Бийтълс " в Манчестър през ноември 1963 година
-->
Джанет от Кросби, Ливърпул, изпраща писма до дома на семейство Харисън всяка седмица от 1963 до 1966 година

Госпожа Харисън старателно дава отговор на хиляди почитатели от целия свят.

Кореспонденцията й с Грей е персонална, защото майката на музиканта се интересувала от живота на тийнейджърката и споделяла детайлности за сина си, когато славата му пораства.

В писмо, изпратено през ноември 1963 година, тя написа: " Скъпа Джанет, не знам нищо за писмото на майка ти. Все още не съм получила такова. Надявам се, че писмото ми до теб не е причина за проблеми вкъщи. Защото в случай че е по този начин, несъмнено няма да пиша повече... Миналата сряда отидох в Манчестър и бях отвратена от метода, по който по този начин наречените почитатели крещяха от самото начало на концерта на " Бийтълс ".

Според майката на Харисън никой разумен човек няма да заплати за билет, с цел да стои на мястото си и да крещи, без да чуе нито тон от сцената. " Наистина ме беше позор, че съм жена ", се споделя в писмото й до тогавашната тийнейджърка.

В кореспонденцията госпожа Харисън споделя на Джанет детайлности за сина си Джордж, както и за своите лични прекарвания и пътувания. 

Писмата от Луиз Харисън до Джанет Грей, които са 25 на брой, са оповестени за продажба от фамилията на починалата им притежателка. Те са част от предмети, свързани с " Бийтълс ", които ще бъдат продадени на търг на 26 август в Ливърпул, отбелязва ДПА, написа Българска телеграфна агенция

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР