СПРИНГФИЙЛД, Илинойс (AP) — Лидерът на малцинството в Сената на

...
СПРИНГФИЙЛД, Илинойс (AP) — Лидерът на малцинството в Сената на
Коментари Харесай

Републиканците в Илинойс предлагат преразглеждане на комисията за предсрочно освобождаване на губернатора Прицкер за „анти-жертви“ след намушкване

СПРИНГФИЙЛД, Илинойс (AP) — Лидерът на малцинството в Сената на Илинойс предложи във вторник закон за преразглеждане на Съвета за преразглеждане на пандизчиите на демократа, откакто беше освободен наказан домакински принудител, който по-късно атакува бременна жена от Чикаго с нож и намушка смъртоносно 11-годишния й наследник.

Републиканският водач Джон Къран разкритикува губернатора Дж. Б. Прицкер и сподели, че ще вкара законодателство, което включва условия за назначените да имат 20 години опит в наказателното правораздаване като прокурор, бранител, пробационен чиновник или арбитър и че всеки член минават годишно образование за домашно принуждение и полово посягане и предупредителните знаци, които предшестват повторните офанзиви. Други препоръчани ограничения ще изискват авансово известяван на жертвите за решението на борда да освободи причинителите и повече бистрота на разискванията на борда във всеки случай, в това число по какъв начин са дали своят вот.

„ Твърде дълго тези позиции от $100 0...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР