Според Прошков случилото се е второ сериозно прегрешение на същия

...
Според Прошков случилото се е второ сериозно прегрешение на същия
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и БСП поискаха оставката на зам.-кмета по транспорта заради бул. Патриарх Евтимий

Според Прошков случилото се е второ съществено провинение на същия зам.-кмет, който, по думите на общинския консултант от ГЕРБ-СДС, си е разрешил два месеца да не дава на Комисията по превоз писмо от Центъра за градска подвижност (ЦГМ) за икономическата рамка на ЦГМ.

" Кой ще заплати ремонта на ремонта на маркировката на маркировката, кой ще избави спасението от спасението, в случай че се наложи при съответната полемика, която предстояла, откакто към този момент е свършена бедата, да се направи това ", попита Прошко Прошков. Той добави, че се приказва за 1 милион лв., само че даже не е ясно каква е съответната сума, защото тя не била предоставена на общинските съветници.

Прошков разяснява, че неговите сътрудници от групата на " Продължи смяната - Демократична България " ( " Спаси София " ), че работят като " хунвейбини на културна градска гражданска война ".

" Тоест - нито митингите на жителите, нито мнението на две трети от общинския съвет, нито поръчките на кмета на София - тъй като кметът на София направи положителни поръчки за разговор, в действителност, и районният кмет Трайков също, нито даже нормативните правила имат значение за сътрудници, които се изживяват като хунвейбини на културна градска гражданска война - да прегазим безусловно всичко, да се подходи безусловно беззаконно, уплътнено с липса на професионализъм и за жал съпроводено с едно неуважение както към мнението на жителите, по този начин и към представителите на общинския съвет ", сподели още Прошков.

Той напомни хронологията на измененията в придвижването и митингите на жителите от 13 април досега и попита какво би се случило, в случай че " Спаси София " беше " Строи София " и е ставало въпрос за нелегално издигната постройка.

Проектът за новата организация на придвижване по бул. " Витоша ", бул. " Патриарх Евтимий " и ул. " Фритьоф Нансен " е изцяло легален. Това съобщи от своя страна заместник-кметът по превоза Илиян Павлов на брифинг в Столичния общински съвет (СОС).

По-рано от групата на " Българска социалистическа партия за България " в Столичния общински съвет (СОС) приканиха кметът Васил Терзиев да отдръпна заместник-кмета по превоза Илиян Павлов.

Павлов акцентира, че планът е минал през комисията, която гледа планове за организацията на придвижването в Столичната община. Съгласуван е от " Пътна полиция " и от дирекция " Управление и разбор на трафика " в Столичната община, тъй че ние сме си спазили общинската разпоредба и изрично считаме, че Столичната община напълно е спазила законовите условия за координиране на плана, акцентира заместник-кметът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР