Според постигнатото споразумение, побойникът получава едно общо наказание от година

...
Според постигнатото споразумение, побойникът получава едно общо наказание от година
Коментари Харесай

Бияч на шофьор и кондуктор в Пловдив се размина с условна пр...

Според постигнатото съглашение, побойникът получава едно общо наказване от година и половина отнемане от независимост с изпитателен период от 3 години

 

Пловдивчанин, пребил водач и кондуктор по линия №7 на градския превоз в Пловдив се размина с условна присъда след подписано съглашение с прокуратурата. 

Побоят, за който " Марица " първа писа, стана на 30 април предходната година. Към 14.30 - 15.00 часа в рейса, пътувал в посока кв. " Беломорски " се е возила жена на забележима възраст сред 25 и 35 години. Тя разговаряла шумно по телефона, на високоговорител. Шофьорът на автобуса Бахри се обръща и прави културно забележка да приключи диалога или най-малко да спре високоговорителя, защото го разсейва и натоварва в допълнение, имайки поради, че през целия ден е на пътя и очите са му на четири. Жената обаче стартира да се разправя и наскърбява. Рейсаджията влиза с автобуса в " Беломорски ", смъква пасажери, като там слиза и въпросната жена. След това водачът отива до Овощарския институт, обръща и потегля след отмора. 

Когато стига на същата спирка в " Беломорски ", вижда, че въпросната дама е на спирката. До нея към този момент стои и мъж, също на възраст към 30 години - нейният другар. Когато отваря порти на тази спирка, дамата не се качва, а единствено биячът. И незабавно стартира да постанова кондуктора, който е 70-годишен. Шофьорът вижда в огледалото какво се случва. Докато реагира обаче, биячът към този момент е при него и го удря няколко пъти в главата. Чупи му очилата и още веднъж се връща при кондуктора, с цел да го бие. След това си потегля. 

В последна сметка водачът Бахри е с лека телесна щета, а кондукторът Иван - със междинна телесна щета. Според постигнатото съглашение, утвърдено от съда, побойникът получава едно общо наказване от година и половина отнемане от независимост с изпитателен период от 3 години. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР