Според новата клауза, докато нашите членове не решат друго, Цюрих

...
Според новата клауза, докато нашите членове не решат друго, Цюрих
Коментари Харесай

FIFA промени устава си, така че може да се изнесе от Цюрих

Според новата уговорка, „ до момента в който нашите членове не решат друго, Цюрих ще остане нашата централа “, сподели представител на FIFA пред немската осведомителна организация DPA Посочвайки, че централите на доста други спортни организации са в Женева и Лозана, представителят разкри, че в действителност FIFA обмисля да разшири наличието си в Швейцария, откривайки клонове в доста други швейцарски градове.

Швейцарската делегация разгласи, че ще се въздържи или няма да гласоподава в поддръжка на изменението на устава. „ Имаме доста положителни работни връзки с FIFA и, несъмнено, бихме желали централата да остане тук “, сподели пред осведомителната организация Keystone-SDA Доминик Блан, президент на Швейцарската футболна асоциация (SFA).

От градската администрация на Цюрих през вчерашния ден оповестиха, че са били осведомени за препоръчаната смяна в устава, само че не и за проекти на футболната централа да се реалокира.

Централата на FIFA е в Цюрих от 1932 година, т.е., повече от 90 години, и е записана като асоциация в кантоналния търговски указател....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР