Според народните традиции 40 дни след раждането на бебето се

...
Според народните традиции 40 дни след раждането на бебето се
Коментари Харесай

Златка направи погача за малкия Благой! Поляха го и в нощен клуб

Според националните обичаи 40 дни след раждането на бебето се прави така наречен погача. Това е напълно женско събиране, на което се сервитат единствено сладки. 

Виж още: Вече публично: Златка Райкова и Благой Георгиев чакат бебе! Кога ще се роди?

Вярна на традициите и в частност на тази се оказа младата майка Златка Райкова, която го сподели със фотография и няколко видеа в Instagram профила си.

Виж още: Златка Райкова към този момент е в напреднала бременност! Прекрасна е, вижте!

От тях излиза наяве, че събитието е било в ресторант, а главните цветове на погачата са били зелен, черен и бял. Сред декорацията се виждат и надуваеми футболни топки, тъй че не е загадка какво си показват, че ще бъде бъдещето на дребния Благой неговите родители.

Виж още: Архивите са живи: Златка Райкова пяла в поп-фолк трио! Чуйте нейна ария!

" Погача на моята обич. Благодаря на всичките ми приятелки ", написа Златка под фрагмента. По-късно събитието е полято и с мъжката част от компанията, само че в известен столичен клуб. 

Виж още: Златка Райкова с първи прочувствени думи към сина си: Плача без да спирам!

Благой Джуниър се роди на 30 септември с съвършени ограничения - 3 кг. и 50 см. Самата Златка показа, че знаела, че бебчето ще е момче, още когато схванала за бременността си.

По време на цялата си бременност и тя, и бащата, наричали бебето Блажко или Благойчо, тъй че вид за друго име нямали. Самият Благой Георгиев пък бил с половинката си от първия обзор при лекаря до самото раждане и в това число на него. 

Златка Райкова и Благой Георгиев се сгодиха по време на коледните празници пред очите на най-близките си - фамилията. Иначе футболистът показа, че желае да се ожени за Златка още във Vip Brother. Тогава той даже си изиска годежен пръстен, който обаче не влезе в приложимост в границите на формата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР