Според физика извънземните технологии са на толкова високо ниво, че

...
Според физика извънземните технологии са на толкова високо ниво, че
Коментари Харесай

Нашата Вселена е създадена от извънземни: Плашещо изявление на физик от Харвард

Според физика извънземните технологии са на толкоз високо равнище, че те са способни да основават цели вселени в лаборатории. Нашият свят също може да е бил „ планиран “ по този метод.

Теоретично, с цел да „ създадете Вселената “, би трябвало да комбинирате квантовата механика с гравитацията. Без това познание е невероятно да се схванат правилата на живота на света. Човечеството към момента не разполага с тези данни, сподели Льоб.

Извънземните обаче, съгласно физика, са напреднали по-далеч от земляните в научната област. Те са намерили метод да комбинират квантовата механика и гравитацията и в този момент организират невероятни опити в своите лаборатории. „ Една доста напреднала научна цивилизация е най-близкото нещо до Бог “, споделя Ави Льоб.

Въпреки скептицизма и рецензиите на сътрудниците си, физикът продължава да организира проучвания. Последният му план е проучването на фрагменти от метеора IM1 в Тихия океан. Льоб има вяра, че междузвезден обект е паднал на Земята през 2014 година

Ученият счита, че да мислим, че сме сами в света е „ прекомерно надменно “. Само в галактиката Млечен път има десетки милиарди планети и стотици милиони такива галактики. Така че срещата със „ комшия “ съгласно Льоб е изцяло допустима.

Източник: Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР