Според данни от Lookonchain вчера голям притежател на Биткойн е

...
Според данни от Lookonchain вчера голям притежател на Биткойн е
Коментари Харесай

Биткойн кит изтегли $53 милиона от крипто борсата Binance

Според данни от Lookonchain през вчерашния ден огромен собственик на Биткойн е изтеглил от Binance токени на стойност към $53 милиона.

Същият индивид е продал Биткойн на стойност към $302 милиона в интервала от една година (до 22 март 2024 година). Дали това е индикация за струпване на Биткойн от така наречен “умни пари ”?

Сред някои консуматори на обществените медии се появиха спекулации по отношение на опцията огромни институционални вложители да навлязат на пазара след утвърждението на няколко Биткойн ETF.

Миналата седмица се наблюдаваше забележима смяна в трендовете на струпване, като огромните притежатели по-скоро разпределяха своите активи, в сравнение с разширяваха портфейлите си.

Биткойн китовете оказаха доста въздействие върху посоката на пазара, което подтикна криптовалутната общественост към деликатно наблюдаване на тяхната активност. Към края на 2023 година китовете към момента държаха близо 40% от общото предложение на Биткойн, което демонстрира забележителното им въздействие. В последно време се следи мощно възобновяване на Биткойн.

Понастоящем най-голямата криптовалута се търгува за $66,800 след 3% растеж за последните 24 часа. Въпреки че доста анализатори предвидиха, че хаалвинга ще провокира събитие от вида “продай новината ”, цената на Биткойн остана релативно постоянна.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР