Спор за откраднат часовник е мотивът за убийството в ботевградското

...
Спор за откраднат часовник е мотивът за убийството в ботевградското
Коментари Харесай

УБИЙСТВОТО В НОВАЧЕНЕ: Откраднат часовник е мотивът за зверството

Спор за откраднат часовник е претекстът за убийството в ботевградското село Новачене, за което в ареста е 77 -годишен мъж.

Ръководителят на Окръжната прокуратура - София Наталия Николова описа, че жертвата е 58-годишен мъж, който водел бездомнически метод на живот и постоянно е посещавал дома на обвинения, с цел да пият алкохол.

След убийството тялото му е било разчленено и по-късно изгорено.

До разплитането на случая се стигнало след сигнал на сина на жертвата, че татко му от няколко дни е в неопределеност. Събрани са данни, че 58-годишният мъж последно е забелязан в село Новачене, както и че в събота вечерта в двора на обвинения е горял огън, макар мощния дъжд, сподели шефът на Областната дирекция на МВР-София старши комисар Тихомир Ценов:

" В хода на процесуално-следствените дейности в двора на къщата, голям двор с растителност над метър - метър и половина е открито огнище, усърдно почистено до земя, като настрана от огнището е видяна секира. Благодарение на съобразителността на сътрудниците и професионализмът това тежко закононарушение е разкрито в границите на един ден ".

В събота прокуратурата ще внесе в съда искане за непрекъснат арест за обвинения за жестокото ликвидиране.

Засега 77-годишният мъж отхвърля да е направил закононарушението и отхвърля да дава пояснения, сподели прокурор Николова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР