Споделяме ви историята на една майка, тази на Мария Стоянова.

...
Споделяме ви историята на една майка, тази на Мария Стоянова.
Коментари Харесай

Историята на един болногледач

Споделяме ви историята на една майка, тази на Мария Стоянова. Тя е на 55 година от град Пловдив и има две дъщери, Яна на 15 година и Росица на 12 година През 2020 година я сполетява голяма покруса и за жалост тя губи брачна половинка си. Не след дълго затъва в задължения, които не съумява да погаси и губи фамилното жилище. Тя и децата ѝ остават на улицата, без заслон, обезверени, с разрушени фантазии и очаквания за бъдещето.

В този тъмен интервал от живота на Мария, ръка ѝ подава единствено нейната най-хубава другарка при която тя се мести да живее дружно с двете си деца. В продължение на няколко седмици двете приятелки обезверено търсят работа за Мария, само че за жал без триумф. Един ден, ровейки се из разнообразни уеб сайтове, те инцидентно попадат на публикация за работа като болногледач на и Мария взема решение да кандидатства.

Това е моментът, в който тя обезверено се нуждае от средства, както и от сигурна и доходоностна работа, която да ѝ помогне още веднъж да стъпи на краката си и да подсигури бъдещето и живота на своите деца.

Още в същия ден екипът на се свързва с нея. Една от дългогодишните служителки и специалист в региона - Емилия, беседва с Мария и бързо схваща за тежкото състояние, в което тя е попаднала и на база на нейния опит и познания, ѝ предлага най-подходящата офертата за работа в Германия. Като всяка майка, Мария е загрижена за своите деца и се тормози от заминаването заради можеството въпроси и несигурността, което поражда то.

Благодарение на техния специалист по асортимент на личния състав, Емилия и поддръжката и съдействието, които тя й оказва, Мария взема решение да замине и да работи като обществен помощник в Германия. Тя оставя своите деца при най-хубавата си другарка и през месец март лети за Германия. Остава там за интервал от 6 месеца.

Докато е там, Мария обикаля няколко разнообразни града и работи за 4 фамилии. Нейните умения, добрина и сърдечност бързо биват оценени от фамилиите за които работи. На един от адресите, на които попада тя, не просто работи като обществен помощник, а се трансформира в част от фамилията. Възрастната жена, за която се грижи, приема Мария като своя щерка и я моли да остане като постояннен болногледач на адреса, а тя с наслада приема.

Животът на Мария се трансформира фрапантно, тя съумява да завоюва задоволително пари и да подкрепя децата си. След 6 месеца в Германия, тя се връща в България по-щастлива и уверена в себе си. Самата тя споделя с нас, че виждайки смяната в живота си и опцията сама да погасява своите задължения, както и да оказва помощ на децата си я вършат доста уверена в себе си и ѝ оказват помощ да пребори носталгията по дома и своето семейство до момента в който е в Германия.

През 2021 година Мария прекарва повече от 8 месеца в Германия. Към днешна дата тя е деен чиновник и част от екипа на, като напълно скоро се готви още веднъж да замине и работи като обществен помощник. Нейната последваща цел е да подсигури жилище на своите деца. Екипът на Promedica24 мощно има вяра в нея и ще я поддържа по пътя към постигането на всички нейни фантазии!

Ако желаете да сте част от нашето семейство и да научите повече за работата като обществен помощник в Германия, не се колебайте, а се свържете още през днешния ден с ! Кандидатствайте в този момент на следния!

Работата като болногледач постоянно е изпълнена с редица провокации. Изисква се отношение, внимание и доста самообладание към обгрижваното лице. Екипът на Promedica24 схваща това и постоянно е отсреща за своите чиновници. В поредност от публикации, всеки месец ще ни описват същинска история за ориста на един техен болногледач и по какъв начин са съумели да му оказват помощ да промени живота си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР