СподелиПородата Мейн Куун са популярни по целия свят поради големия

...
СподелиПородата Мейн Куун са популярни по целия свят поради големия
Коментари Харесай

Нежен великан: Самсон е най-голямата котка

Сподели
Породата Мейн Куун са известни по целия свят заради огромния си размер и гъста двойна четина, която е идеална за оцеляване в суровите зимни условия.

Те са доста общителни същества, които обичат да следват стопаните си, където и да отидат. Тези котки са цялостни с характерност и са известни като нежни колоси.

Мейн кун котките имат способността да усещат настроението на своя собственик и заради тази причина в композиция със спокойния си темперамент са идеални за домашни любимци.

 котка

Те са естествено любопитни същества, които ще мъркат в сърцето ви. Тъй като са нежни, за хората е доста елементарно да се схващат с тях. Мейн кун котките също са мощни и атлетични. Те са с висока просветеност и са способни да научат разнообразни трикове. Тези котки се схващат както с деца, по този начин и с кучета, отзивчиви са и с.

Въпреки това не е елементарно да се грижите за котките Мейн Куун, защото козината им се нуждае от честа грижа и огромният им размер не улеснява боравенето с тях.



Самсон е котка Мейн Куун тежаща 13 кг и живееща в град Ню Йорк. Той е освен по-голям от другите домашни котки, само че е по-голям и от дивите рисове. Джонатан Зурбел е стопанинът на Самсон. Тази очарователна топка пух е с дължина към 4 фута и сполучливо спечелила купата „ Най-голямата котка в “ . Има не дребна възможност той да е и най-голямата котка в света.

 котка

Терминът „ гальовен исполин “ определено може да се приложи към Самсон заради неговия гальовен темперамент. За разлика от някои други котки Самсон не е с наднормено тегло или пълен. Вместо това той е здрава и мощна котка.

Според Джонатан, „ Той е доста благ и благ и доста добре възпитана котка. Той е котка фантазия. ”


За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР