СподелиНяколко седмици, след като беше оповестено, че има съмнения, че

...
СподелиНяколко седмици, след като беше оповестено, че има съмнения, че
Коментари Харесай

Калин Стоянов: С Нотариуса не съм разговарял нито по телефон, нито по приложение, нито с пощенски гълъб

Сподели
Няколко седмици, откакто беше оповестено, че има подозрения, че вътрешният министър Калин Стоянов е имал контакти с екзекутирания в София Мартин Божанов-Нотариуса, шефът на Министерство на вътрешните работи време да отговори на тези изказвания.

Първоначално те бяха оповестени от уеб страницата за следствия bird.bg, само че досега Стоянов не е отричал изрично тези изказвания.

С Нотариуса не съм разговарял нито по телефон, нито по приложение, нито с пощенски гълъб, сподели през днешния ден той пред публицисти.

Стоянов изясни, че в никакъв случай не го е виждал. „ Дали е бил помощник, или не, без значение дали е Мартин Божанов, или който и да било различен, това съставлява държавна загадка “, сподели още Стоянов, в отговор на въпрос за това бил ли е Нотаруса помощник на Министерство на вътрешните работи.

Стоянов разяснява и подадената от основния секретар на Министерство на вътрешните работи оставка.

„ Категорично никакъв напън няма “, безапелационен е Стоянов.

Не за първи път чух от премиера Николай Денков, че вероятно е имало някакъв напън, че те си споделят дружно, би следвало връзката да минава през нас, добави Стоянов.

Той уточни, че едното искане на Кирил Петков е било „ да сложат за началник на оперативния щаб за изборите заместник-министъра на Министерство на вътрешните работи Кирил Ценкин. Аз му споделих, че това доста мъчно може да се случи, защото постоянно обратно във времето, а и отсега нататък ще бъде и е бил основният секретар, сподели вътрешният министър в оставка.

Той посочи, че няма по какъв начин човек, който е част от политическия кабинет, да бъде началник на този щаб.

В моя кабинет е идвал Кирил Петков и то нееднократно, съобщи Стоянов и добави, че Асен Василев и Бойко Борисов не са го посещавали там.

Единственият човек, с който съм разговарял, който ме предложения, предложи ми да вляза в кабинета „ Денков “ в качеството на специалист е Кирил Петков, сподели министърът в оставка. Той изясни, че към оня миг не е познавал Мария Габриел.

Нямаме отношение по отношение на проблема от през вчерашния ден, сподели министърът в оставка по отношение на вчерашната акция в организация „ Митници “ на Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС) и Комисията за противопоставяне на корупцията (КПК).

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР