СподелиБарикадиралият се в Пловдив бивш полицай Венцислав Караджов се е

...
СподелиБарикадиралият се в Пловдив бивш полицай Венцислав Караджов се е
Коментари Харесай

Бившият полицай Караджов се предаде след продължителна барикада в дома си

Сподели
Барикадиралият се в Пловдив някогашен служител на реда Венцислав Караджов се е предал непринудено, заяви Българска национална телевизия.

Караджов, който е под домакински арест поради убийството на родителите си, нощес се барикадира в дома си откакто е схванал, че Върховният съд е удостоверил доживотната му присъда.

Около 17.30 часа през вчерашния ден в полицията постъпва искане за подпомагане от „ Съдебна защита “ за отклоняване на обвинения.

„ Същият отхвърля, барикадира се и заплашва чиновниците, че в случай че влязат в парцела, ще има доста потърпевши, заплашва, че се е подготвил с рискови субстанции, най-вероятно и взривоопасни “, разясни шефът на полицията в Пловдив.

Тогава полицията извиква в допълнение подкрепление. След идването на място на спомагателни сили е образуван действен щаб с присъединяване на психолози. Предаването на мъжа е станало след дълготрайно увещание от страна на психолозите. Имало е спешни моменти, само че не се е стигнало до потребление на мощ.

„ Не са употребявани помощни средства, няма потърпевши. Жилището се ревизира, само че все още не са открити нито оръжия, нито взривни субстанции “.

Районът към дома на Караджов остава отцепен.

Преди 8 години, навръх днешния ден и тъкмо в къщата, която се барикадира, Караджов прострелва родителите си. Поводът за закононарушението – дълготраен спор за парцела. Спорът се пренсъл в съда и откакто делото не излязло в негова изгода, някогашният служител на реда умъртвил родителите си.

По време на следствието стана ясно, че закононарушението е дълго и добре планувано, само че оръжието по този начин и не бе намерено, а против Караджов бяха събрани само косвени доказателства. Именно това му е давало убеденост и до през днешния ден да твърди, че е почтен.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР