Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпленията против политическите права

...
Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпленията против политическите права
Коментари Харесай

Разследват служител на община Брусарци, заплашил собственик на заведение за купен вот

Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите е извършена на 27 септември на територията на Районно управление-Берковица, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

При извършено претършуване в парцела на 48-годишен гражданин на село Бистрилица униформените са иззели парична сума в размер на 2375 лв., седем листа с изписани имена и числа против тях, тетрадка, карта за принадлежност към политическа партия и четири патрона.

З

Извършено е претършуване и на притежаваните от мъжа два автомобила. По случая се води следствие и работата продължава под наблюдението на прокуратурата.

Междувременно чиновници от Районно управление-Лом са подхванали инспекция на сигнал, съгласно който на 15 и 18 септември чиновник на община Брусарци заплашил притежател на заведение в село Василовци, че ще бъде съборен построеният от него заслон, в случай че не гласоподава за избрана политическа партия.

По случая се води следствие работата, по което продължава под наблюдението на прокуратурата. В рамките на извършената интервенция чиновниците на реда са направили инспекции на 15 души, 10 моторни транспортни средства, два адреса и на разположение с престъпни прояви.

Съставени са два акта за нарушавания и сигнален протокол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР