Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотични

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотични
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани с наркотици при операция на криминалисти от Дулово

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции, е извършена на 31 януари от чиновници на група „ Криминална полиция “ при Районното полицейско ръководство в Дулово. Действията са подхванати след предварителна оперативно-издирвателна работа и следствие на информация за лица, занимаващи се с опиати, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Първоначално в село Черковна криминалистите засекли 27-годишен мъж, прочут с противоправни прояви, и при осъществения персонален обиск разкрили у него 18 топчета от алуминиево фолио, съдържащи общо 12.80 грама канабис, разпознат с полеви наркотест.

В хода на по-нататъшното следствие криминалистите се насочили към мъж на 48 години от село Межден, съпричастен по случая. В дома му в селото било осъществено претършуване, при което били открити и конфискувани 89.75 грама канабис. Мъжът е арестуван в полицейския арест. Той има богато престъпно минало, в това число и за закононарушения, свързани с опиати.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Силистра.

Миналата седмица бе осъществена профилирана акция на чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при Районно ръководство – Силистра. Тогава бе арестуван мъж на 34 години за закононарушения, свързани с опиати.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР