Специалистите на руската застрахователна компания Росгосстрах обявиха ориентировъчните цени на

...
Специалистите на руската застрахователна компания Росгосстрах обявиха ориентировъчните цени на
Коментари Харесай

Обявиха ориентировъчните цени на новите Москвичи

Специалистите на съветската застрахователна компания Росгосстрах оповестиха ориентировъчните цени на новите Москвичи и на КАСКО цената за тях . Според тази информация, според от потребления и от конфигурацията, цената на новите москвичи ще варира от 1,6 милиона до 2 милиона рубли , което е почти от $26 500 до $33 100 съгласно днешния валутен курс.

„ Според нас версията с по-слаб мотор ще се продава за 1,6 милиона рубли, а по-мощната и електрическият Москвич ще костват 2 милиона съветски рубли. За евентуален покупател взехме гражданин на Москва на възраст 30 години, който е водач от 5 години. При тези параметри застраховката на новите Москвичи с изцяло покритие на вредите – кражба, стихийни бедствия, щета при ПТП и други неприятности ще бъде 4,99% и за трите модификации на новия Москвич “ – съобщи Алексей Касянов от Росгосстрах.

Според наличната към сегашен ден информация, базовата версия на новия Москвич ще има елементарен атмосферен мотор с карбуратор и мощ 108 конски сили. Ще има и модел с по-мощен мотор (150 конски сили), в който се употребява турбокомпресор. Третата версия ще бъде електрически Москвич с електродвигател с мощ 68 конски сили, който ще задвижва предната ос. Акумулаторният блок на този електрически автомобил ще бъде Sinoev 21011S4C4 с потенциал 187 Ah, осигуряващ до 410 км пробег .

Сглобяването на първите Москвичи от нов вид се чака да стартира още тази седмица.

Коментарите под тази публикация са доста, като се обръща внимание, че дизайнът на този автомобил е прекомерно азиатски и по-точно китайски, и новият прекомерно малко наподобява на.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР