Спецакция срещу разпространението и продажбата на акцизни стоки без бандерол

...
Спецакция срещу разпространението и продажбата на акцизни стоки без бандерол
Коментари Харесай

Спецакция в Троян срещу продажбата на акцизни стоки без бандерол

Спецакция против разпространяването и продажбата на акцизни артикули без бандерол е била осъществена на територията, обслужвана от РУ-Троян . Тя е била извършена през вчерашния ден , прецизират от пресцентъра на ОДМВР-Ловеч.

В хода на подхванатите дейности полицейските чиновници са направили инспекция на 3 търговски обекта , както и в жилища , населявани от техните притежатели. При осъществена инспекция в жилище в града, в мазанското помещение са открити 3 пластмасови бидона с съдържимост от по 120 литра всеки , със съдържаща се в тях транспарантна течност с аромат на алкохол .

За случая е известено Митническо бюро-Троян, като след премерване на алкохолния градус на течността са били регистрирани 48,3 градуса и общо количество в бидоните от 260 литра .

Обитателят на парцела не е показал документ за заплатен данък. Откритата течност е била конфискувана по съответния ред от чиновници на МБ-Троян и са били взети проби за разбор, а на притежателите на парцела ще бъде формиран акт по чл.126 ал.1 от ЗАДС.

19-годишен се е блъснал с мотора си в защитна ограда в Кърджалийско

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР