Спестете ми, моля, още едно дълго четиво за горчивата атмосфера

...
Спестете ми, моля, още едно дълго четиво за горчивата атмосфера
Коментари Харесай

Великобритания няма да хареса лейбъристкото правителство за нула време

Спестете ми, апелирам, още едно дълго четиво за горчивата атмосфера в Обединеното кралство след 14 години ръководство на консерваторите. Разбира се, че е горчиво. Кое държавно управление в оставка със сравнима дълготрайност на живота беше целунато за довиждане и благодарено за цялата му упорита работа? Торите бяха отстранени от поста през 1997 година Лейбъристките им наследници завоюваха още по-малък дял от гласовете през 2010 година (О, да, направиха го.) Дългогодишните режими са ненавиждани. Искате да бъдете харесвани в политиката? Губи повече. Управлявайте по-малко.

Избирателите са имали 14 години, с цел да следят грешките на една политическа партия в субатомни детайлности. И 14 години освобождение от труда. Това скоро ще се промени. И по този начин, какво няма да хареса на обществото в евентуалното последващо държавно управление?

С една дума, етатизъм. Трудът съществува, с цел да харчи пари. Няма срам: това е най-бързият път към някои от нейните обществени цели. Но с налозите и обществения дълг, толкоз по-високи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР