Спекулации около отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се

...
Спекулации около отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се
Коментари Харесай

Биограф разкрива причините Кейт Мидълтън да не се сприятели с Меган Маркъл

Спекулации към връзките сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се популяризират от дълго време, а следващото мнение по тази тематика идва от журналистът и кралски биограф Андрю Мортън .

Макар двете херцогини в никакъв случай да не са били близки приятелки, съгласно Мортън е имало разумна причина за това , обвързвана най-много с третата бременност на Мидълтън.

„ Кейт и Меган не бяха нито сестри, нито, за разлика от Фърги и Даяна, другари, преди да се причислят към кралското семейство “, написа създателят в обновената биография „ Меган: Холивудска принцеса “, представен от.

„ Нещо повече, в интервала преди сватбата на Меган Кейт претърпява третата си сложна бременност и се концентрира върху личното си богатство “ , прибавя още Мортън. „ Тя нямаше доста сила, с цел да се реализира връзка с новия си комшия. “

По това време херцогинята на Кеймбридж е в очакване на принц Луи, който се роди на 23 април 2018 година – по-малко от месец преди сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Бременността на Кейт Мидълтън е оповестена при започване на септември 2017 година, а годежът на Хари и Меган става факт в края на ноември.
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
Въпреки че не знаем какъв брой директно е било общуването сред двете, знае се, че херцогинята на Кеймбридж страда от хиперемезис гравидарум (тежко и непрестанно гадене и повръщане) по време на трите си бременности, поради което е разумно да обръща най-вече внимание на личното си здраве във въпросния интервал.

Мортън твърди: „ Когато двете седяха в кралската ложа, с цел да гледат финала за дамски сингли на Уимбълдън през юли 2018 година, двете дами към момента се опознаваха “, предават от.
 Мегън и Кейт блестят дружно на Уимбълдън  Мегън и Кейт блестят дружно на Уимбълдън  Мегън и Кейт блестят дружно на Уимбълдън  Мегън и Кейт блестят дружно на Уимбълдън
И ето още едно събитие, заради която съпругите на принц Уилям и принц Хари не са възпрепятствани да се опознаят. „ Кейт прекарваше уикендите и празниците в Анмър Хол, провинциалния дом на семейство Кеймбридж в Норфолк, до момента в който Меган и Хари бяха на към три часа път с кола, живеейки в огромен далечен парцел чартърен в имението Грейт Тю в Оксфордшир “ , написа Андрю Мортън.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР