Спектакълът на Цирк дю Солей, вдъхновен от живота и кариерата

...
Спектакълът на Цирк дю Солей, вдъхновен от живота и кариерата
Коментари Харесай

„Цирк дю Солей“ представя живота на Лео Меси на арената в Буенос Айрес

Спектакълът на " Цирк дю Солей ", въодушевен от живота и кариерата на аржентинската футболна легенда Лионел Меси, ще бъде показан през октомври в Буенос Айрес, където страстите на Аржентина от Световната купа в Катар към момента са извънредно мощни.

Артистичното шоу, озаглавено " Меси10 ", по името на обичания му номер на фланелката, демонстрира възхода на нападателя от ранното му детство в Росарио до емблематичния му миг като международен първенец, оповестява Reuters.

" Невероятното при този театър е, че легендата е жива, тъй че той трябваше да го утвърди ", съобщи Шон МакКиън, артистичен шеф на " Цирк дю Солей ", пред Reuters по време на предварителния театър в Буенос Айрес.

Когато продуцентите показват проектите си на Меси, единственото му предложение е фамилните му полезности да бъдат отразени във финалното осъществяване на спектакъла.

" В шоуто има един номер, който назоваваме " Семейство " той е прелестен, тъй като Меси е естествен човек, едно доста благо момче, крепко стъпило на земята ", добавя МакКиън.

Сред музикалните акценти в спектакъла е химнът на Световната купа " Muchachos " на La Mosca, който ще бъде изпълнени от 34 акробати на сцена, която възпроизвежда стадион.

Първата премиера на шоуто на " Цирк дю Солей ", отдадено на Меси, се състоя през 2019 година в Барселона, където по това време играе футболистът.

През последните години цирковата компания излиза отвън рамките на класическите номера на арената и минава към представления, отдадени на звезди, отбелязва Reuters.

Плановете за слагане на " Меси10 " на други места след Барселона обаче бяха замразени поради пандемията.

" Винаги сме имали концепцията да продължим шоуто за спортната кариера на жива легенда като Лео ", изяснява Матиас Лойзага, изпълнителен продуцент на " Меси10 ".

Буенос Айрес ще бъде хазаин на представлението на 5 октомври и се чака спортната звезда също да участва на премиерата. Плановете за турне в Латинска Америка през 2024 година са в ход, като през април е доказана дата в Доминиканската република, оповестяват от компанията.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР